top of page
  • Writer's pictureLuomispesä mTarina Oy

TAMPERE OPENIN SUPERVIDEO KERTOO MAAILMAN VANHIMMAN TENNIKSEN ATP CHALLENGER -TURNAUKSEN TARINAN

Tampere Open on maailman vanhin tenniksen ATP Challenger -turnaus. MTarina teki juhlan kunniaksi oheisen Tampere Open 40 vuotta -supervideon, josta klipattiin useita lyhyempiä somevideoita turnauksen myynnin ja markkinoinnin tueksi.


– Supervideon ja siitä leikattujen lyhyempien pätkien kombinaatio palveli hienosti Tampere Openia ja palvelee ketä tahansa, joka haluaa saada elävän kuvan keinoin tarinansa esiin sekä myynnin ja markkinoinnin työkaluksi, mTarinan ideanikkari Ari Mennander kertoo.


Entinen tenniksen huippuammattilainen ja Tampere Openin johtaja Veli Paloheimo on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön mTarinan kanssa.


– Saimme mTarinalta juuri sitä mitä tilasimme. Tällainen supervideo toimii erittäin hyvin myynnin ja markkinoinnin työkaluna ennen kaikkea sosiaalisessa mediassa. Tärkeintä on saada hieno tarina eloon, ja siinä mTarina onnistui todella hyvin. Olen todella ylpeä Tampere Openin komeasta historiasta ja siitä tehdystä minidokumentista, turnauksen johtaja Veli Paloheimo sanoo.12 views0 comments
bottom of page