top of page
  • Writer's pictureLuomispesä mTarina Oy

ATHLETIQ FINLANDIN MENESTYSTARINA NYT MTARINAN TUOTTAMANA SUPERVIDEONA

Miten kiteyttää Espanjassa toimivan suomalaisen perheyrityksen tarina noin kymmenen minuutin videoon? Tilaamalla tarinan tuotanto mTarinalta, tietenkin.


AthletiQ Finlandin Henna ja Kimmo Kyttälä olivat miettineet pitkään, miten saisivat markkinoitua omaa tarinaansa potentiaalisille asiakkaille. He päätyivät videotuotantoon, joka räätälöitiin täysin AthletiQin toiveiden mukaiseksi.


– Välillä on vaikea kertoa mitä kaikkea voimme tarjota ja millaisia mahdollisuuksia Espanjan loma tarjoaa erilaisille ryhmille. Halusimme helpon tavan kertoa täyden palvelun aktiivilomista. MTarina toteutti kustannustehokkaasti ihan huippuvideon, jonka avulla asiakkaat pääsevät fiilikseen ja saavat toivon mukaan ideoita oman lomansa toteutukseen. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja siihen miten projekti toteutettiin. MTarina todella halusi tuntea toimintamme ja tuoda videoon aidon fiiliksen, Henna sanoo.


AthletiQ Finland järjestää täyden palvelun urheilu- ja elämysmatkoja yrityksille, ryhmille ja joukkueille Espanjan auringon alle. Yrityksen kotipaikka on Costa Blancalla, Torreviejan läheisyydessä, Alicanten alueella, Espanjassa.


– Tilasimme MTarinalta myös lanseerausvideon, kun julkistimme yhteistyömme Suomen Padelliiton kanssa. Sekin ruletti juuri niin kuin toivoimme, Kimmo jatkaa.


Ohessa mTarina tuottama AthletiQ Finlandin supervideo.694 views0 comments
bottom of page