top of page

Referenssit ja yhteistyökumppanit.

Maaliviiva-sinivihrea.png

Maailman suurimpien avomeripurjehduskilpailujen voittoon ensimmäisenä suomalaisjoukkueena kautta aikojen tähtäävä Tulikettu Racing Team on saanut osakseen valtavasti kansainvälistä huomiota jo ennen ensimmäistä kilpailuaan. Mistä projektissa on kysymys? Katso Tulikettu Supervideo.

tulikettu_logo.png

AthletiQ Finland järjestää täyden palvelun urheilu- ja elämysmatkoja yrityksille, ryhmille ja joukkueille Espanjan auringon alle. Yrityksen kotipaikka on Costa Blancalla, Torreviejan läheisyydessä, Alicanten alueella, Espanjassa. Katso AthletiQ Supervideo!

ATHLETIQ_LOGO_edited.jpg

Tenniksen Tampere Open on maailman vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty ATP Challenger -turnaus. Tampere Openin Supervideo kertoo, mistä kaikki sai alkunsa ja kuinka merkittävä tapahtuma turnauksesta on kasvanut suomalaiselle tennikselle.

TampereOpen.jpeg

Helsinkiläisen Hartwall Arenan pikkuveljeksi vuonna 2002 rakennettu kirkkonummelainen Varuboden Areena täyttää syksyllä 2022 kunniakkaat 20 vuotta. Varuboden Areenassa on järjestetty muun muassa konsertteja (Antti Tuisku, J. Karjalainen, Kari Tapio jne.), messu- ja gaalatapahtumia, Amin Asikaisen nyrkkeilyotteluita, ooppera sekä jääkiekkoilun ja salibandyn tv-otteluita. Monitoimihallin värikkäästä tarinasta julkistettiin 20-vuotisjuhlakirja syyskuussa 2022. Teos on samalla Kirkkonummen modernin ajan historiikki.

VARUBODEN_logo.gif

JUKKA KUOPPAMÄKI

Jukka Kuoppamäen rakastettu sinivalkoinen ääni on tuttu suomalaisille jo vuosikymmenten ajalta. Kuoppamäki tunnetaan lukuisista menestyshiteistään, kuten Sininen ja valkoinen, Pieni mies, R-a-k-a-s, Anna mulle tähtitaivas ja Satulinna. Kuoppamäki on ennen kaikkea lauluntekijä, säveltäjä ja sanoittaja, jonka kynästä on lähtenyt noin 2 000 kappaletta, mutta hänet muistetaan myös menestyneenä laulajana Syksyn sävel -voittoineen. MTarina tuotti 80-vuotiaasta legendasta elämäkerran Jukka Kuoppamäki - Elämän mittainen laulu (Docendo 2022).

bottom of page